DİL:

KURUMSAL

TARİHÇE TEŞKİLAT YAPISI VAKIF KAYITLAR ARŞİVİ MALİ TABLOLAR PLAN,PROGRAM VE RAPORLAR VGM ETİK KOMİSYONU

FAALİYETLER

HAYIR HİZMETLERİ YATIRIMLAR KÜLTÜREL FAALİYETLER ULUSLARARASI FAALİYETLER RESTORE EDİLEN TAŞINMAZ VAKIF KÜLTÜR VARLIKLARI

VAKIFLARIMIZ

VAKIFLARIMIZ

VAKIF İŞLEMLERİ

VAKIF NASIL KURULUR ? VAKIF SORGULAMA BEYANNAME - BİLDİRİM, İSTİSNA VE MUAFİYETLER VAKIF İSTATİSTİKLERİ ULUSAL RİSK DEĞERLENDİRME PROJESİ (MASAK) VAKIFLARIN E_TEBLİGAT ADRESLERİ

YAYINLAR

YAYINLAR

MEVZUAT

MEVZUAT

BİLGİ EDİNME

BİLGİ EDİNME MEVZUATI İLİŞKİLİ BAĞLANTILAR SIKÇA SORULAN SORULAR

İLETİŞİM

İLETİŞİM

GİZLİLİK POLİTİKASI

GİZLİLİK POLİTİKASI
TR - EN

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2020 BÖLGE MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ…

8.01.2021

T.C.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2020 Bölge Müdürleri Toplantısı Gerçekleşti…

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü 2020 Bölge Müdürleri Toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’da yapılan toplantı Genel Müdür Burhan Ersoy ev sahipliğinde, 25 İlin Bölge Müdürünün katılımı ile gerçekleşti.

Pandemi önlemleri kapsamında Dört gün iki ayrı grup halinde gerçekleştirilen toplantıda Genel Müdür Yardımcıları ve Genel Müdürlük Bürokratlarının bilgilendirme konuşmalarının yanı sıra bölge müdürlerinin sunumlarına yer verildi.

Toplantının değerlendirme kısmında ise Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy konuşmasını gerçekleştirdi. Ersoy konuşmasında Vakıflar Genel Müdürlüğünün çalışma alanlarının önemine vurgu yaparak Bölge Müdürlerine yapılan her hizmet ve çalışmada aidiyet duygusundan uzaklaşmamaları gerektiği mesajını verdi.

Ersoy “ Vakıflar Genel Müdürlüğü teşkilatları olarak yaptığımız her çalışma ve hizmette aidiyet duygusundan uzaklaşmadan dün olduğu gibi bugün de ecdat emanetine sahip çıkarak mekanların ihyasını sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız ve Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy desteği ile tarihi mekanlarımıza sahip çıkacak, Kültürümüzü en iyi şekilde anlatacak, hayır hizmetlerimizi en ihtiyacı olan kişilere ulaştırarak devletimizin uzanan eli olma gayretimizi hep birlikte sürdüreceğiz” dedi. 

“Toprağa iz bırakıp, tarihe not düşmek isteyen arkadaşlarla yolda yürümeye devam edeceğiz”.

Burhan Ersoy konuşmasında  “ Varlığı huzur vermeyen insanların yokluğu boşluk doldurmaz. Gönül sermayesini akıtmak gerekir. Toprağa iz bırakıp, tarihe not düşmek isteyen arkadaşlarla yolda yürümeye devam edeceğiz. Bahane herkeste var. Bizler çözüm üreten arkadaşlar istiyoruz. Güçlü Güvenli bir Türkiye için çalışacağız. Bu yolda Allah sizleri iyiler ile karşılaştırsın. Yolunuz açık olsun, Sizlerin aracılığı ile bütün personel ve çalışma arkadaşlarımıza selamlarımı iletiyorum” mesajlarına yer verdi. 

YÜKLENİYOR

"Vakıflarla ilgili konulara gelince; bilinmektedir ki vakıflar memleketimizin mühim bir servetini teşkil eder. Bu servetten millet ve memleketin gerektiği şekilde istifade edebil​mesi için Şer'iyye Vekâletiyle beraber bütün Bakanlar Kurulunun ve hatta Yüce Meclisin bu hususu ehemmiyetle tetkik ile bu büyük müessesenin haraplıktan korunmasını ve memlekete faydalı bir hale konulmasını temenni eylerim."

Mustafa Kemal ATATÜRK

1 Mart 1922, TBMM

Devamını Oku »

"Vakfedenin şartı, Allah ve Resulü’nün sözü gibidir."

SİNAN AKSU

Vakıflar Genel Müdürü

 

 

"Vakıflar iyilik ve takvada yarışınız ilahi emrinin tecessüm etmiş halidir."

Recep Tayyip ERDOĞAN

TC.CUMHURBAŞKANI

 

 

"Bizim medeniyetimizdeki vakıf anlayışı, onun bizlere kazandırdığı manevi şuurun teşekkülüdür"


MEHMET NURİ ERSOY
Kültür ve Turizm Bakanı

BASINDA VGM TV'DE VGM
DUYURULAR
TÜM DUYURULAR »